Musikhjälpen

Musikhjälpen @ Snövit

Välkommen till en akustisk afton på Snövit. I samarbete med Musikhjälpen har vi samlats för att bidra med vår musik i syfte att hjälpa klimatflyktingar runt om i världen. Ingen ska behöva fly på grund av klimatförändringar. All entré kommer gå oavkortat till Musikhjälpen.

Konferencier under kvällen: Harleen Kalkat.

Gå in på vårt facebook-event för senaste info: www.facebook.com/events/1561003770827016/

På scenen:

19:00 – Viggo Savoy

En svängig kvartett på kontrabas, gitarr, sång och munspel/fiol. Kör mestadels översättningar av finsk-romsk folkmusik.

19:30 – Suzanna Lind

Suzanna Lind har en kraftig och karaktäristisk röst som får en att försvinna bort till gamla rökiga jazzklubbar på 30-talet. Sjunger mestadels blues, jazz och gospel, ikväll tillsammans med musiker på piano, kontrabas och gitarr.

www.reverbnation.com/suzannalind

20:00 – St Amanda

S:t Amanda är en singer/songwriter med expressiv och vacker stämma. Spelade förut tillsammans med Luciatåget. Nu sjunger hon sina egna kompositioner om livet från en lite mörkare sida.

http://www.facebook.com/luciatagets

20:30 – Johan Syrén

Vissångaren Johan Syrén är aktuell med soloalbumet Öststatsblues. Sjunger tragikomiska visor där allvar och mörker möter satir, humor och skönsång. Han brukar även bjuda på tolkningar av Allan Edwall, Cornelis Vreeswijk och Vladimir Vysotskij. Med sig har han riksspelmannen och violinisten Ellinor Fritz.

www.johansyren.se/

21:00 – Jan Hammarlund

Jan Hammarlund är väletablerad inom visa och folkmusik. Han har varit aktiv som artist ända sedan 70-talet och släppt över 20 album. Är väl insatt i chilensk folkmusik och introducerade Violeta Parra till den svenska publiken. Var även en av pionjärerna inom musikvärlden i Sverige att främja HBTQ-rörelsen. Sjunger visor på ett politiskt, humoristiskt och lyriskt sätt.

www.janhammarlund.se/

21:45 – Rönnåsen

Rönnåsen har hittills släppt en EP och i början av 2016 kommer deras första fullängdsalbum. De spelar melodisk pop på svenska i väldigt hoppfull och livsbejakande manér. Nu i sättningen sång, bas, mandolin och akustisk gitarr.

www.rönnåsen.se

22:20 – Klas & Andreas

En duo på mungiga och fiol som mestadels kör folkmusik från Västerdalarna. Väldigt fartfyllt och dansant sväng med stor spelglädje. En urkraft i rörelse!

www.klasochandreas.se

22:50 – Den Sista Resan

Den sista resan kör ikväll med elbas, orgel, gitarr och sång. Har hittills släppt ifrån sig en EP med sånger som korsar genrer som visa och punk.

www.facebook.com/densistaresan

Vill du skänka pengar redan innan till Musikhjälpen, så kan du göra det via vår digitala insamlingsbössa:
http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/musikhjalpen-snovit

Entré ?

Hämta gärna hem vår affisch/flyer och sprid ordet: musikhjälpen @ snövit

Varmt välkomna!! ♥

Comments are closed